Predaj, chalupa, rekreačný domček, Martin 249 990,00 EUR navrhnúť cenu

NA PREDAJ VÝNIMOČNÝ REKREAČNÝ DOM S UMELECKÝM NÁDYCHOM

EQUILIBRIO real v spolupráci s Bc. Richardom Gálom RSc. Vám ponúka na predaj jedinečný rekreačný dom, ktorý v sebe ukrýva poklady v podobe originálnych umeleckých diel a poskytuje dokonalé spojenie moderného komfortu s neopakovateľnou atmosférou.
Táto dvojpodlažná tehlová stavba, skolaudovaná v roku 2018 ponúka veľkorysý priestor na oddych aj tvorivú inšpiráciu. Už na prvý pohľad je jasné, že majiteľ si tento domček staval sám pre seba, nešetril na materiáloch, odsledoval realizáciu každého detailu a vdýchol do tejto stavby dušu.

Obytná plocha chaty je 80 m2 a úžitková 125 m2.
Prízemie chaty je tvorené obývacou izbou s jedálňou, ktorá je elegantne prepojená s priestrannou kuchyňou s tradičnou pecou. Dominantným prvkom tejto časti chaty je mohutný teplovzdušný krb, ktorý vytvára útulnú atmosféru počas chladných večerov. Na prízemí sa nachádza aj priestranná a moderná kúpeľňa s toaletou.

Na poschodí sa nachádza veľká izba s balkónom, čo poskytuje dostatok priestoru na relax a odpočinok a taktiež menšia s dostatkom úložného priestoru. Celá chata je vkusne zariadená s dôrazom na detail a kvalitu. Táto časť chaty s rozlohou 38 m2 je ideálna na vytvorenie vlastného ateliéru alebo relaxačného kútika.

Chata je plne vybavená modernými technológiami pre maximálny komfort. Elektrina je zavedená priamo do chaty (aj 380V), plyn je dostupný pri pozemku a voda je zabezpečená mestským vodovodom z Martina. Samozrejmosťou je pripojenie na kanalizáciu. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler so zásobníkom na 160l a efektívny solárny ohrev, pričom solárne panely tiež slúžia na ohrev radiátorov, čo výrazne znižuje náklady na vykurovanie. Chata je zateplená, internet je optický a v kúpeľni Vás poteší aj podlahové vykurovanie. Orientácie je Východ - Západ.
V chate sa nachádzajú nadčasové drevené stropy.
Dreváreň o rozlohe 5x2,6m poteší domácich kutilov a určite sa Vám zíde aj garáž o rozmeroch 5x5m.

Zaujímavosti a výnimočnosti tejto nehnuteľnosti:
· Zábradlie na schodoch pochádza z kaštieľa, čo dodáva priestoru historickú eleganciu.
· Vitráž od Krivušovcov je umeleckým skvostom, ktorý vnáša do interiéru hru svetla a farieb.
· Mramorová dlažba na terase prináša do exteriéru luxusný a nadčasový vzhľad.
· Kovanie na dverách a oknách z dielne umeleckého kováča z Martina dotvára celkový rustikálny charakter chaty.

Pozemok o rozlohe 740 m2 je ohraničený Pivovarským potokom, pri ktorom sa nachádza oporný múr z andezitu zo skaly z Hornej Štubne.

Nehnuteľnosť nemá vystavený energetický certifikát.

Chata sa nachádza v oblasti známej svojou prírodnou krásou a nekonečnými možnosťami na zábavu, turistiku a šport. Či už hľadáte aktívny oddych, alebo pokojný únik do prírody, táto lokalita ponúka všetko.
Mesto Martin je skvelým východiskovým bodom, ak sa chystáte do Veľkej a Malej Fatry. Región Turiec je mimoriadne bohatý na turistické chodníky a turistické trasy. Nad Martinom na Martinských Holiach nájdete lyžiarske stredisko. Zaujímavá je aj Ferata HZS, či Šúťovský vodopád.

Cena tejto nehnuteľnosti je 249 990 eur.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Bc. Richard Gál RSc..Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

EQUILIBRIO real je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej kódexom. Je ocenená v KE kraji titulom Realitná kancelária roka 2022 a je držiteľom ďalších ocenení.
Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: Martin, chata, rekreačná chata, Turiec, rekreacna chata

  • Cena 249 990,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 30. 8. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100499 (P240811RG)
  • Celková úžitková plocha 125 m2
  • Zastavaná plocha 90 m2
  • Výmera pozemku celkom 740 m2
  • Pitná voda vodovod
  • Odpadové vody verejná kanalizácia
  • Telefón nie je
  • Kanalizačná prípojka na pozemku
  • Elektrická prípojka na pozemku
  • Plynová prípojka v dosahu
  • Vodovodná prípojka na pozemku
  • Stav Kompletná rekonštrukcia
  • Balkón Nie
  • Lodžia Nie
  • Terasa Nie
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Bc. Richard Gál, RSc.
Bc. Richard Gál, RSc. Telefón: +421915954325 E-mail: richard.gal@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 
TOPlist TOPlist